Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aslıhan Güner Ve Kardeşleri / Tanıştırayım kardeşlerim... - Çekirge Magazin - Olay ... - Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur.

Aslıhan Güner Ve Kardeşleri / Tanıştırayım kardeşlerim... - Çekirge Magazin - Olay ... - Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur.. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. İşte oyuncu aslıhan güner'in kardeşi neslihan güner. Aslıhan güner oyunculuk mesleğini ayrıca çok sevmektedir. 17 aralık 1987 doğum yeri: Kardeşi neslihan güner ile beraber çekildiği kareyi storye atan aslıhan güner'in fotoğrafı hayranları tarafından beğenildi.

Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Asi dizisiyle tanınmaya başlamıştır diyebiliriz. Dizide üç kez nikah masasına oturan aslıhan güner ve sevgilisi mert kılıç gerçek hayatta büyük bir aşka yelken açtı. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor.

Aslıhan Güner kimdir? Aslıhan Güner nereli ve kaç yaşında ...
Aslıhan Güner kimdir? Aslıhan Güner nereli ve kaç yaşında ... from i.sozcu.com.tr
Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Eşi aslıhan güner'den 9 yaş farkla büyüktür. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Show tv ekranlarında yayın hayatına devam eden kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan aslıhan güner, acı haberle sevenlerini derin bir yasa boğdu. Aslıhan güner oyunculuk mesleğini ayrıca çok sevmektedir. Ünlü oyuncu aslıhan güner, 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyunculuk mesleğini yapan mert kılıç ile hayatlarını birleştirmiştir. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor.

Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, şarkı söylemeyi çok seviyor.

Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Aslıhan güner'in kız kardeşleri ise neslihan ve yasemin'dir. Kuzey yıldızı i̇lk aşk 37.bölümkanalima abone olun ►► facebook. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Peki aslıhan güner kimdir, nereli, kaç yaşında? Aslıhan güner'in kardeşleri güzellikleriyle dikkat çekiyor. İşte aslıhan güner'in kız kardeşleri. Neslihan güner, yasemin güner (kardeşleri) eşi: Kardeşi neslihan güner ile beraber çekildiği kareyi storye atan aslıhan güner'in fotoğrafı hayranları tarafından beğenildi.

İki kardeş de mavi gözlü. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. Renkli gözlü güzel oyuncunun kardeşleri de güzellikleriyle göz kamaştırdı. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri !

Nikah masasında kendime geldim - Sözcü Gazetesi
Nikah masasında kendime geldim - Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Neslihan güner, yasemin güner (kardeşleri) eşi: Oyuncunun iki kız kardeşi bulunuyor. Aslıhan güner sevgilisi kim sorularına 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girerek vermiştir. Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Üç kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var. Aslıhan güner vekız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırtıyor. İşte başta aslıhan güner olmak üzere ünlülerin kardeşleri. Aslihan günere bayilan bitek benmiyim ya.

Aslıhan güner oynadığı diziler filmler.

Dizideki başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren aslıhan güner'in kardeşleriyle benzerliği görenleri şaşırttı. Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Şefkat tepe dizinde tanışan güner ve mert kılıç 9 haziran 2013 yılında evlendi. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Üç kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, şarkı söylemeyi çok seviyor. Asi dizisiyle tanınmaya başlamıştır diyebiliriz. Aslıhan güner oynadığı diziler filmler. Kardeşi neslihan güner ile beraber çekildiği kareyi storye atan aslıhan güner'in fotoğrafı hayranları tarafından beğenildi.

İki kardeş de mavi gözlü. Neslihan güner, yasemin güner (kardeşleri) eşi: Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, şarkı söylemeyi çok seviyor.

Aslıhan Güner'in kardeşleri de güzellikleriyle göz ...
Aslıhan Güner'in kardeşleri de güzellikleriyle göz ... from www.gazetemag.com
İşte başta aslıhan güner olmak üzere ünlülerin kardeşleri. İki kardeş de mavi gözlü. Burası haftasonu'nda oylum talu'nun konukları ünlü oyuncu çift aslıhan güner ve mert kılıç ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu aslıhan güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Aslıhan güner oynadığı diziler filmler. Peki aslıhan güner kimdir, nereli, kaç yaşında? Oyuncunun, neslihan ve yasemin adında kız kardeşleri ve bir de erkek kardeşi var. 3 kız kardeşin bir de erkek kardeşleri var.

Aslıhan güner oyunculuk mesleğini ayrıca çok sevmektedir.

Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! Kuzey yıldızı i̇lk aşk oyuncusu aslıhan güner'in şaşırtan kardeşleri ! 17 aralık 1987 doğum yeri: Aslıhan güner 'den kötü haber! Herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenliği. Show tv ekranlarında yayın hayatına devam eden kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan aslıhan güner, acı haberle sevenlerini derin bir yasa boğdu. Kardeşi neslihan güner ile beraber çekildiği kareyi storye atan aslıhan güner'in fotoğrafı hayranları tarafından beğenildi. Asi dizisiyle tanınmaya başlamıştır diyebiliriz. Ünlü dizi ve sinema oyuncusu aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Neslihan güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor. Kuzey yıldızı i̇lk aşk dizisinin güzel oyuncusu aslıhan güner'in kardeşlerine sosyal medyada beğeni yağdı. Aslıhan güner'in kız kardeşleri ise neslihan ve yasemin'dir. Renkli gözlü güzel oyuncunun kardeşleri de güzellikleriyle göz kamaştırdı.

Oyuncunun iki kız kardeşi bulunuyor aslıhan güner. Aslıhan güner ve kız kardeşi yasemin güner'in benzerlikleri şaşırttı.